Websites en apps

Gepubliceerd op 13 februari 2022 om 15:05

Hallo ik ga jullie uitleg geven over een paar apps en websites.

Maar onthoud met gsm’s en al is tof maar zonder is ook heel erg tof.

 

Perfect Earth Animals

Is een app waarin je dieren moet verzamelen. Elke dag krijg je een dierenkaart kado maar je kan er ook verzamelen door ze in natuurparken te vinden of door te wandelen. Je leert ook leuke weetjes over de dieren die je hebt gevonden. 

 

 

Geocaching

Het doel is dat je zoekt naar verstopte dingetjes waarin een logboek zit waar je je naam op kan schrijven. Soms kun je ook iets ruilen zoals een speelgoed autootje waar je vroeger mee speelde kan je ruilen voor een foto van een landschap of iets heel anders.

 

Troovie 

Kan je gebruiken om je eigen wandelzoektocht te maken heel simpel en leuk. Ook handig voor verjaardags feestjes. Je kan een thema kiezen zoals Monsters vangen met professor Pruttel of schatzoeken met jack Mctroovey.

 

Wandelbingo

Bij wandelbingo maak je een bingo en tijdens je wandeling mag je dingen die je ziet aan vinken. Wie als eerst een volle bingokaart heeft is gewonnen. Die kan je dan een cakeje cadeau geven of iets anders.

Obsidentify

Met deze app kan je planten en dieren herkennen. Je maakt een foto en scant die en dan krijg je de plant. Je kan zo echt veel planten bij naam leren kennen. Obsidentify houd bij welke planten en dieren je al hebt gevonden en je kan badges verdienen.

 

Starwalk2

Met Starwalk2 kun je sterrenbeelden satellieten en zelf het ISS waarnemen. 

Je kan in de nacht buiten sterrenbeelden spotten en zo heel veel bijleren over ons zonnestelsel.

 

Pokémon GO

Een heel gekende app met meer dan een 100.000.000 downloads. Je kan pokémons vinden en upgraden. Je kan ook gevechten aangaan met andere spelers

 

Ingress 

Sterk te vergelijken met Pokémon GO maar een andere verhalenlijn. Je hebt twee teams die strijden om een nieuw materiaal gedropt door aliens. de ene willen de wereld redden omdat ze denken dat het gevaarlijk is de anderen willen het gebruiken om de mensheid naar een hoger level te brengen.

Wat vond jij er van???

Rating: 4 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.